Super Lançamento! Uniforme da Seleção Brasileira 2016 – Projetado para Velocidade

House at Wategos Beach by Mackay + Partners

London architects Mackay + Partners have designed a residence overlooking the sea at Byron Bay, Australia.
The two-storey house will consist of two main volumes, with glazed sides providing views of the ocean.
The interior is to be finished in cast concrete, timber and corian.

House @ Wategos Beach, Byron Bay, Australia
Located near the top of one of Australia’s best known beaches remarkable for landscape and beautiful beaches, this house still provides a sense of isolation and protection due to its placement and design. When the owners bought the site, the original house was a small 1960’s affair and intended to be used as a holiday home and rental property. However with the children grown and more time on their hands, the client started to consider living permanently in Byron.
The design of the house is divided into two levels of use – ground floor for entry, living and dining with open kitchen, while the upper level contains bedrooms and associated bathrooms. Planned on a simple form of two open sided boxes sitting at 90 degrees and stacked on each other. A predominate use of glazing, is provided with shading via the upper structure, timber awnings and vertical blades on the upper level.

The solid containment of the entry accentuates the view of the Pacific Ocean upon entering. The interior finishes of cast concrete, sen timber and corian surfaces, does not compete with the scenery. The simple layout of the ground floor with full height sliding glass provides connection to the pool and desks making these all one space, blurring the line between inside/outside.

The upper level using two shading designs – firstly to the east vertical blades that can be moved or directed as required, the glazing line has been retracted from the front of the façade, creating a deeper recess for shading. The west – a large sliding slated panel has been incorporated to the operable glazing; this can be moved as required. Two of the bedrooms are shaded by the corridor. The master bedroom has glazing to both sides, providing a connection between the sea and the mountain. (source-deezen)

You might also like:
Abstract Beauty! Codie Young by Ben...
Milla Jovovich is All Smiles for...
Marion Cotillard Goes...
Paper Tattoos By Jacob Dahlstrup...
The kinki Magazine # 35
Louis Vuitton City Guide 2011
L’art de la mode: Aramez...
Diesel Rock Chair

Tags

Related posts

farfetch.com
G-Star RAW

Mercurial CR7 - Experimente uma velocidade de outro Mundo!
Creative Boys Club