Super Lançamento! Uniforme da Seleção Brasileira 2016 – Projetado para Velocidade

The Vesu – Arcsine Architecture + Bellusci Design

The challenge of designing a corner shop lies partly on the responsibility of offering the city a pleasing appearance while offering the clients a visibility appeal coherent with their investment. For a 400 square meter corner shop located in downtown Walnut Creek, near San Francisco California, Arcsine Architecture and Bellusci Design transformed an old discreet piano store into the austere yet avant-garde restaurant Vesu, finished in later 2009.

The restaurant was conceived as a contemporary environment to house the locally-sourced menu by Executive Chef Robert Sapirman. The busy site located deep into the commercial district demanded a close relationship with street life to attract passers.

The large wood panels – FSC certified Eucalyptus – on the façade creates a pleasing and cozy effect from the outside, while the frameless windows makes passers feel as if they were already inside. A subtle canopy identifies the entrance and continues through lounge descending into the bar, as a path inviting the distracted look for a drink.

A warm, monochromatic palette continues from the bar in several textures in furniture and other elements welcoming the passer to the common dining area and sophisticated toilets. The bottom line of this project could be defined as a designful way of turning the occasional visitor into a regular customer. Photography by Sharon Risedorph (www.sharonrisedorph.com). – Arch Editor André Pinto.

You might also like:
Book: Otherworldly –...
New Love Club Surreal T-Shirt
Pierre Hardy Neon-zip leather trainers
Architecture Now: House of the...
ADIDAS RELACE BOOT
Peter Pilotto Fall/Winter 2013
New Book on Frida Kahlo by Artist...
AMI Botanical-Print Cotton-Jersey...

Tags

Related posts

farfetch.com
G-Star RAW

Mercurial CR7 - Experimente uma velocidade de outro Mundo!
Creative Boys Club
Previous